Welkom

 

 

We beginnen met de nieuwsbrief. Ook alle informatie over quilt-exposities in het Quilt-Atelier en quilt-beurzen staan op een rij onder de nieuwspagina. In het volgende menu staan allerlei foto's om een goede indruk te krijgen van de winkel van Quilt-Atelier Trijntje van der Horst in Sebaldeburen en ook berichten in de media.

Natuurlijk is er informatie verzameld over Trijntje van der Horst en haar bijzondere quilts kun je hier bekijken. Een mooi voorbeeld zijn de Mesthoop-Quilts van uit haar eigen collectie.
 

Als je meer wilt weten over Quilts vind je hier een overzicht van alle merken die te koop zijn in de winkel van Quilt-Atelier Trijntje van der Horst. Ook andere quiltbenodigheden zijn te koop, zoals Jelly Rolls en een uitgebreide collectie Backings. Het Quilt-Atelier is gespecialiseerd in de quiltstoffen van het merk RJR Fabrics van de ontwerpster Jinny Beyer.

 

In de Quiltwebshop van het Quilt-Atelier vind je alle stoffen van de Jinny Beyer Palette stoffen, de Jinny Beyer Borderstoffen Randstoffen en in februari worden ook de Jinny Beyer Kwartaal Stoffen toegevoegd.

 

Elke jaar biedt Quilt-Atelier Trijntje van der Horst creatieve en inspirerende quiltworkshops en quiltcursussen. Kijk hier voor een overzicht en het aanmeldformulier.

 

>> Direct naar de Quiltwebshop

>> Ga naar de nieuwspagina

 

Kortom veel informatie over Quilts op de site en ook voor vragen ben je altijd van harte welkom in de winkel!

 

       

 

Westerzand 8
9862 TN Sebaldeburen 
Groningen 
0594-612079
 


Wekelijks:

Woensdag
Donderdag 
Vrijdag

10.30 - 16.30 uur
10.30 - 16.30 uur
10.30 - 16.30 uur

 

Iedere eerste en laatste zaterdag van de maand:

Zaterdag    

10.30 - 16.30 uur

 

 

 

 

 

 

©2013 - 2014 Webdesign: Made By Elisabeth