Nieuwsbrief

  

Nieuwsbrief

Woensdag 1 april 2019 feest in het Quilt-Atelier! Dan bestaat onze winkel al weer 15 jaar!! Hoe en wat houden we lekker spannend....gewoon langskomen!

Koffie met wat lekkers staan klaar! Heleen Pinkster komt ook, Hanneke demonstreert restverwerking a la Bonnie Hunter en Trijntje....

Elk jaar versturen we een paar keer de nieuwsbrief met diverse  nieuwtjes.

Wil  je deze informatie in je mailbox ontvangen? Vul dan hier je naam en emailadres in! Dan houden wij je op de hoogte van alle nieuwtjes. 


Trunkshow

zie agenda


 

Open Dag

Het Quilt-Atelier organiseert elk jaar de laatste zaterdag in augustus een Open Dag en iedereen is dan van harte welkom om een bezoek te brengen aan de winkel.
Datum Open Dag: 25 augustus 2018.Tevens worden dan de quilts van Ans Schipper verloot! de opbrengst is geheel bedoelt Klimmen regen MS.

  

Quilt Cafe/ Freubelclub

Een dagje heerlijk naaien aan je UFO’s . Onder begeleiding kun je hier deze dag aan werken en richting de finish gaan. Het is wel de bedoeling dat de UFO’s ooit eens in het Quilt-Atelier begonnen zijn. Mail ons voor de nieuwe data. Kosten € 60,00 Knipkaart onbeperkt houdbaar. Iedere eerste woensdag van de maand.

  10CM Club                          
De 10 Cm Club. Ontvang iedere maand 10 x 10 cm van 1.10 cm breedte. Af te halen of per post. Bestellen kan hier.

Jinny Beyer Stoffen Club
Er is ook een Jinny Beyer Stoffen Club. Voor info even vragen aan Trijntje.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen van Quilt-Atelier, leuk om weg te geven, nog leuker om te krijgen! Te koop in de winkel en vanaf 25 euro te bestellen in de Quilt-webshop. De Quiltbon is te besteden in de winkel van Quilt-Atelier. De bon blijft tot 1 jaar na uitgifte geldig.

Ook te bestellen via de Quilt-webshop

  

Kerst-sluiting

Kom snel kijken: in december is het Quilt-Atelier in kerstsfeer tot de Kerst.

De laatste week en de eerste week van het jaar is het Quilt-Atelier gesloten.

 

 

       
Powered by webXpress