Lezing met Kaffe Fasset Vrijdag 06-09-2019

€ 50,00
Artikelnummer: Lezing
Artikel info: Lezing met Kaffe Fasset Vrijdag 06-09-2019
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
/upload/2009/shop/Z1_Quilt_Webwinkel_K_Terug25px.png

KAFFE FASSETT LEZING

Op vrijdag 6 september komt Kaffe Fassett naar Sebaldeburen voor een lezing. Ook Brandon Mably, Kaffe’s rechterhand en designer voor Rowan en Vogue Knitwear zal deze dag aanwezig zijn.

Tijdens zijn Engelstalige lezing zal de inmiddels 81-jarige Kaffe ons inspireren en motiveren om verrassend anders aan de slag te gaan met stoffen en kleuren. In zijn presentatie vertelt hij over zijn laatste projecten, waaronder zijn quilts, stoffen, geborduurde kussens, mozaïek, schilderijen en natuurlijk zijn breiontwerpen.

Kaffe doet zijn inspiratie op tijdens zijn vele reizen en hij hoopt ons te laten zien hoe we, door anders naar dingen te kijken, óveral inspiratie kunnen vinden!

Na zijn lezing is er uiteraard uitgebreid tijd voor het stellen van vragen. Vervolgens zal er in onze winkel een signeersessie plaatsvinden. Het nieuwste boek Kaffe Fassett’s Quilts in America is natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar!

 

De lezing wordt gehouden op vrijdag 6 september van 13.30-15.30.

 

Bij annulering dient u zelf voor vervanging te zorgen, de kosten worden niet terug gestort. Uw aanmelding is definitief als het volledige lesgeld is voldaan.


De verzendkosten worden via online bestellingen in rekening gebracht. Dit is helaas een mankement van de webshop-instellingen. De verzendkosten krijgt u uiteraard terug tijdens de lezing in de winkel.

  

Andere klanten kochten ook:

Workshop Hexagons Kaffe Fasset zaterdag 07-09-2019
€ 225,00
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
Boek Quilts in Morocco
€ 27,95
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
Powered by webXpress