Kaffe Fassett's Quilts in Burano

€ 32,95
Artikelnummer: Kaffe Fassett
Artikel info: Boek Quilts in Burano
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg

Boek Quilts in Burano 

Kaffe Fassett gebruikt het kleurrijke Venetiaanse eiland Burano om de achtergrond te vormen van weer een prachtige collectie nieuwe quiltontwerpen van de Kaffe Fassett Studio.

In deze 22e aflevering van Kaffe Fassett's immer populaire serie patchwork- en quiltboeken zijn de quilts gefotografeerd op locatie in Burano, een klein eiland in de Venetiaanse archipel van Italië, beroemd om zijn kantwerk, maar ook om zijn schitterend geschilderde huizen in een groot aantal juweel kleuren.

De kleurrijke huismuren, af ??en toe versierd met muurschilderingen, vormen samen met de grachten, bruggen en boten van dit speciale Venetiaanse eiland de achtergrond voor nog een prachtige selectie van Kaffe's nieuwe quiltontwerpen.

De collectie van 19 quilts bevat zowel nieuwe stofontwerpen van het Kaffe Collective als enkele van zijn klassiekers. Bali Brocade vormt een fantastische achtergrond voor Kaffe's weelderige Shimmer Star-quilt met zijn golvende patronen in contrasterende prints. Zijn twee versies van een heel eenvoudige quilt zijn verkrijgbaar in twee heel verschillende kleurstellingen. Hot Steps is een oproer van kleur, terwijl de zusterquilt, Cool Steps, in stoffige blues, greens en greys een dromerige kwaliteit heeft. Liza Prior Lucy's rijke en donkere Turkse koffie-quilt, met een vleugje Oosterse belofte, snijdt kieskeurig Kaffe's nieuwe Turkish Delight-stof tot een briljant effect.

De quilts van Kaffe Fassett in Burano bieden alle instructietekst, diagrammen en sjablonen om de quilts te maken, plus een sectie over basistechnieken voor patchwork voor minder ervaren quilters.

 

Verzendkosten

Er worden altijd verzendkosten berekend bij een bestelling die alleen uit boeken bestaat. Deze worden achteraf berekend en zijn afhankelijk van het gewicht van de boeken. Neem contact met ons op voor de juiste verzendkosten van bestellingen van boeken.

   

Powered by webXpress