Kaffe Fassett's Quilts in Morocco

€ 28,95
Artikelnummer: Kaffe Fassett
Artikel info: Quilts in Morocco Kaffe Fassett
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg

Quilts in Morocco door Kaffe Fassett

 

Reis naar Marokko! In zijn zestiende boek, Kaffe Fassett's Quilts in Marokko: 20 ontwerpen van Rowan voor patchwork en quilten, neemt de wereldberoemde textielkunstenaar, Kaffe Fassett, ons mee op een reis van visueel genot naar Fez - de betoverde stad van middeleeuwse stijl in Marokko waar vet, rijke kleuren en prachtige mozaïeken in overvloed. Fez, bekend als de ziel van Marokko, is de ideale setting om de briljante nieuwe collectie van Kaffe te inspireren, met behulp van de nieuwste Rowan-stoffen: Belle Epoch, Flame Stitch, Brocade Peony, Gertrude, Joy, Bouffant.


Praktische instructie. Uitstekend kunstenaarschap. Overal prachtige fotografie, een praktische materialenlijst, stapsgewijze instructies met nuttige tips en 80 kleurrijke diagrammen, illustraties en sjablonen voor het samenstellen van de quilt maken dit boek een onmisbare gids voor uitstekende kunstzinnigheid. Een etalage voor 20 schitterende nieuwe quilts. Kaffe werkte samen met een team van zorgvuldig uitgekozen ontwerpers wiens opmerkelijke quilts in het hele boek voorkomen. Onder de ontwerpen zijn Liza Prior Lucy's Blue Morocco en Spice Mountains; Pauline Smith's Teapots and Mellow Ninepatch; Brandon Mably's Carnaby; and Fountains van Ruth Eglinton. Verblind je zintuigen. Stralende foto's van Debbie Patterson vangen echt de verzadigde gemtonen en diep kleurrijke, opvallende patronen van de inventieve ontwerpen van Kaffe. Kaffe's quilt Paisley Columns heeft een ingewikkeld Paisley-materiaal dat een dramatisch effect heeft in de brede verticale strepen, en in zijn Strata-quilt benadrukken de diepe zigzag van kleur zijn energieke ontwerp. Mooie quilts kunstig geïnterpreteerd! Mis deze kans niet om te genieten van een geweldige ervaring. Zie de betovering van Marokko tot leven komen in prachtige quilts die je kunt maken.

 

Verzendkosten

Er worden altijd verzendkosten berekend bij een bestelling die alleen uit boeken bestaat. Deze worden achteraf berekend en zijn afhankelijk van het gewicht van de boeken. Neem contact met ons op voor de juiste verzendkosten van bestellingen van boeken.

   

Andere klanten kochten ook:

Aurifil KF50KC12 The Kaffe Collective
€ 115,00
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
Free Spirit Fat Quarter Bundle Kaffe Fassett FB1FQKF.ALTOX
€ 75,00
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
Powered by webXpress