Klantenservice

Quilt-Atelier Trijntje van der Horst zal iedere bestelling met de beste zorg behandelen. Alle goederen worden via TNT Post verzonden.  Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w. echter exclusief verzend- en verpakkingskosten. Wij berekenen een vaste bijdrage aan verzend- en verpakkingskosten per levering binnen Nederland. Voor het buitenland gelden andere tarieven. 
 
  

Retour
Stoffen kunt u niet ruilen of retourneren, omdat de stoffen die u bestelt voor u op maat gesneden zijn. Mocht er onverhoopt een fabricagefout in een stof zitten, dan kunt u contact opnemen. Ook boeken en patronen en garen  kunnen wij helaas niet retour nemen. Overige artikelen kunt u ruilen, binnen 1 week, in originele staat. Wanneer een verpakking beschadigd is of open is geweest, dan kan het artikel niet geruild worden.
 De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

Alle retouren dienen vooraf aangemeld te worden bij Quilt-Atelier. Mocht u toch besluiten artikelen retour te zenden, neem dan eerst contact met ons op. Speciaal afgesneden stoffen op maat kunnen niet retour gestuurd worden. De verzendkosten voor retournering worden niet door ons vergoed. Ongefrankeerde retourpost wordt door ons niet geaccepteerd!
 

Betalingsmogelijkheden
In de toekomst is het mogelijk te betalen met: Ideal, Master Card, Maestro, Visa Cards

Via deze betaalopties kunt u op een eenvoudige manier vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in de quiltwebshop.  Als internetklant kunt u direct gebruik maken van deze betaalopties, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De betaling geschiedt geheel in de voor u vertrouwde omgeving van uw bank. Na uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden.
 
Vooruitbetaling
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer.  U stort het betreffende bedrag op rekeningnummer NL96 RABO 0318 2831 66 tnv Quilt-Atelier Trijntje van der Horst Sebaldeburen, onder vermelding van uw bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat. Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld. Let op! Wanneer u kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd langer zijn dan in onze webshop is aangegeven. De levertijd is afhankelijk van de snelheid waarmee u het bedrag overmaakt en uw bank uw betalingsopdracht afhandelt.
 

Verzendkosten

Bij elke bestellingen betaald u minimaal4,50 verzendkosten, afhankelijk van de grote van het pakket kunnen er extra kosten worden doorberekend. U kunt zelf kiezen of u de bestelling aangetekend wilt laten versturen een extra bedrag. Deze mogelijkheid kunt u aanvinken op het bestelformulier in de quiltwebshop. Andere verzendkosten staan op de webpagina: verzendkosten.

 

Afhalen, geen verzendkosten

Ook bestaat de mogelijkheid om uw bestelling rechtstreeks op te halen in onze winkel in Sebaldeburen tijdens de openingstijden. Hierbij betaald u geen verzendkosten. Deze keuze kunt u aanklikken in het bestelformulier.

 

Boeken

Er worden altijd verzendkosten berekend bij een bestelling die alleen uit boeken bestaat. Deze worden achteraf berekend en zijn afhankelijk van het gewicht van de boeken. Neem contact met ons op voor de juiste verzendkosten van bestellingen van boeken. 

 

Levertijd
Het snijden en verpakken van quilt-stoffen komt precies en is tijdrovend. In de regel hebben wij alles in voorraad. Verwachte levertijd is 2 á 3 werkdagen!

Wij trachten altijd uw bestelling compleet te verzenden. Indien wij iets niet in voorraad hebben wordt u hiervan op de hoogte gebracht. De levertijd kan in dat geval een aantal dagen meer zijn. In de huidige Corona situatie zijn de levertijden mede door drukte bij PostNL langer. 

Alle aanbiedingen, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten en/of kleurafwijking.

 

Sluitingstijd

De quiltwebwinkel van Quilt-Atelier Trijntje van der Horst is altijd open. Wel moet u rekening houden met langere levertijden tijdens de vakantieperiode in juni en de laatste week van december.

 

Gegevens

Quilt-Atelier Trijntje van der Horst, Sebaldeburen

Rekeningnummer: NL96 RABO 0318 2831 66

KVK: 02084021

BTWnr: 855099094B01

 

 

Powered by webXpress