Over ons

Quilt-Atelier Trijntje van der Horst.

De meest kleurrijke quiltstoffen winkel in het noorden van Nederland.

 Wij bieden een zeer uitgebreide collectie quiltstoffen van diverse gerenommeerde merken. Wij hebben bijvoorbeeld een enorme collectie van Kaffe Fasset in huis. De laatste en ook de aankomende leveringen hebben wij compleet ingekocht. Alle stoffen, dus de "gewone" quiltstoffen maar ook de dubbelbrede achterkant stoffen, de zogenoemde backing stoffen. De huidige collectie staat online. We hopen ergens voorjaar 2021 de nieuwe collectie te mogen ontvangen. 

Maar ook van MODA hebben we een ruime collectie in huis en online natuurlijkKleurrijke prints en verrassende details maken van dit sprankelende merk ook echt een blikvanger in de winkel. Of de wat artistiekere prints van Benartex, de grafische prints van Robert Kaufman of nou ja er is echt genoeg leuks te kiezen!
Zoekt u iets rustiger dan hebben we bijvoorbeeld de Palette Collectie van Jinny Beyer voor u. Allemaal subtiele prints die samen een prachtig geheel vormen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
     
 En hebben we dan alleen maar heel veel kleur? Nee juist niet! Zwart / Wit en Wit/Zwart heeft  in de winkel en ook hier op de site een speciaal plekje. Want hoe leuk is het om een quilt te maken in deze tinten, of juist nog één fel kleurtje er bij in..


En sinds kort staan ook de uni stoffen online. In de winkel hebben we een uitgebreide collectie staan. We zijn begonnen met ook al deze mooie kleuren online te zetten. Dit is online nog niet compleet, mocht u op op zoek zijn naar een specifieke kleur vraag dan gerust!

   

Maar het Quilt-Atelier is meer dan alleen maar een stoffenwinkel! Wij hebben ook een prachtige long-arm machine staan waarop wij de met liefde door u genaaide top verwerken tot een prachtige quilt. Natuurlijk hebben wij een uitgebreide collectie dubbelbrede backing stoffen. En ook vulling voor uw quilt hebben wij in verschillende uitvoeringen klaar staan. Graag nemen wij u hier op de site mee door de stappen die genomen worden voordat er doorgequilt kan worden.


Breng een bezoek aan onze Quilt-AtelierPowered by webXpress