Workshop Hexagons Kaffe Fasset zaterdag 07-09-2019

€ 225,00
Artikelnummer: 1Workshop
Artikel info: Workshop Kaffe Fasset zaterdag 07-09-2019
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
/upload/2009/shop/Z1_Quilt_Webwinkel_K_Terug25px.png

KAFFE FASSETT WORKSHOP

Op zaterdag 7 september geeft Kaffe Fassett samen met Brandon Mably een workshop 'Hexagons' uit het boek 'Quilts in Morocco'!

Op deze bijzondere dag leert u van Kaffe zelf hoe u het best kleuren kiest en combineert, waar op te letten bij het design en hoe de beste compositie samen te stellen.

Tijdens de workshop is er voor iedere deelnemer een eigen design wall waarop, onder het toeziend oog van de meester, geëxperimenteerd kan worden met het ontwerpen van uw eigen Hexagonquilt.

Het boek 'Quilts in Morocco' waaruit u tijdens de workshop zult werken, is bij de workshop inbegrepen en mag u na afloop mee naar huis nemen. Uiteraard gesigneerd!

De dag duurt van 9.30u tot 16.30 en is volledig verzorgd met koffie, thee, lekkers en uiteraard een heerlijke lunch.

Laat u inspireren en laat u begeleiden bij het maken van deze quilt. Uw kijk op kleur en compositie zal enorm worden verrijkt!

Wij kijken er enorm naar uit om te leren van deze duizendpoot. U ook?

 

 

Bij annulering dient u zelf voor vervanging te zorgen, de kosten worden niet terug gestort. Uw aanmelding is definitief als het volledige lesgeld is voldaan.


De verzendkosten worden via online bestellingen in rekening gebracht. Dit is helaas een mankement van de webshop-instellingen. De verzendkosten krijgt u uiteraard terug tijdens de workshop in de winkel. 

Andere klanten kochten ook:

Lezing met Kaffe Fasset Vrijdag 06-09-2019
€ 50,00
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
Boek Quilts in Morocco
€ 27,95
/upload/2009/shop/Bestel-knop-v3.jpg
Powered by webXpress