Garens

Hier vindt U garen van Aurifil, Glide, Isacord en YLI


Aurifil is een ervaren Italiaans bedrijf gevestigd in Milaan, gespecialiseerd in de productie van 100% katoenen draden uit de Mako-regio in Egypte. De draden hebben wereldwijd succes geboekt dankzij een toegewijde stam van quilters, naaisters en borduurders die de draad aankondigen vanwege zijn veelzijdigheid, zijn kracht en het feit dat hij vrijwel geen pluisjes produceert.

Glide 40wt is een trilobal polyester garen met een prachtige glans. Het garen is kleurecht en lijkt als het ware met de stof samen te smelten. Glide met Advanced Tilobal Technologie houdt de spanning op iedere klos en spoel constant, wat resulteert in een fraai, gelijkmatig stiksel. Bovendien treden er bijna geen draadbreuken en daarmee ook minder machineproblemen op. Glide loopt vrijwel pluisvrij door de naald en spanners van de machine.


Isacord is een polyester draad dat een mooie glans heeft waardoor U een mooi effect krijgt. Isacord is van hoge kwaliteit en geschikt voor naai-, lock- en borduurmachines maar ook geschikt voor handwerk. De klossen hebben een dikte van Mako 40 en zijn verkrijgbaar in Uni en Verloop.
 
YLI quiltgaren is glad, heel sterk, knoopt en stroopt niet op, heeft een mooie glans en glijdt soepel door de stof. Leuke bijkomstigheid: u kunt er ook leuk mee haken in combinatie met kralen.
 
Garen kan niet geruild worden. 
Powered by webXpress